Боремельська громада

Рівненська область

Місцеві бюджети Демидівської та Боримельської громад отримали від малого бізнесу понад 8 млн гривень єдиного податку

Дата: 18.06.2024 11:24
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

До місцевих бюджетів Демидівської та Боремельської громад від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень-травень 2024 року надійшло 8,2 млн гривень єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження цього податку зросли на 2,5 млн гривень, або на 43,4 відсотки.

 

Зокрема, найбільший внесок у бюджети громад зробили підприємці-фізичні особи, вони сплатили понад 5,5 млн гривень єдиного податку. Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 365 тис гривень єдиного податку, а сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджети громад на 2,3 млн гривень цього платежу.

 

Сумління та чесність представників бізнесу, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, сприяють бюджетній стабільності громад. Зразковою сплатою податків підприємці демонструють власну державницьку позицію та залишаються надійними партнерами місцевого самоврядування. Саме від такого відповідального ставлення кожного платника податків до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку залежить спроможність місцевої влади дбати про виконання економічних програм, соціальний захист громадян і долучатися до фінансування оборонних заходів.

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь