Боремельська громада

Рівненська область

Платники Дубенського району сплатили майже 355 млн грн ПДФО

Дата: 10.04.2023 11:22
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Одним із основних джерел наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб. Сплачуючи його, наші краяни дбають про добробут територіальних громад.

 

Упродовж січня-березня 2023 року працедавці Дубенського району спрямували до бюджетів усіх рівнів 354,8 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Як повідомила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області Алла Панчук «Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 166,5 млн гривень або 88 відсотків» .

 

Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 280,3 млн гривень, що перевищує минулорічні показники на 131,5 млн гривень.

 

До державного бюджету платники перерахували 74,5 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Цьогорічні показники перевищили надходження  минулого року на 35 млн гривень

 

«Сумління кожного працедавця - головний чинник, що сприяє надходженню податку на доходи фізичних осіб до бюджетів усіх рівнів. Платники податків продовжують сумлінно перераховувати податки, підтримуючи нашу державу у складний воєнний час. Окрім того, саме легальне працевлаштування передбачає визначені законом соціальні гарантії найманому працівнику у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію» - акцентує Алла Панчук

 

Нагадуємо, що з 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування доходів громадянами. Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2023 року громадяни, котрі отримали доходи, з яких торік  не сплачено податок на доходи фізичних осіб.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь