Боремельська громада

Рівненська область

День єднання у Боремельській громаді!

Дата: 18.02.2022 15:04
Кількість переглядів: 2231

Фото без опису

З Днем єднання,Україно!
Немає в нас Заходу і Сходу!
Ми - українці!
Одна родина!
І Богом дана нашому народу
Вільна, незалежна Україна!

16 лютого в Україні започатковано нове свято – День єднання. Відповідно до указу президента, в цей день, на адміністративних будівлях було піднято Державний прапор України, о 10:00 виконано Державний гімн України та проведено заходи, спрямовані на підтримку України, що відображають єдність українського народу, прагнення жити в мирі і злагоді один з одним у своїй країні та з сусідніми державами.

Ми дякуємо Богу за цей день – мирний день, який настав всупереч усім тривожним новинам.

Ми щасливі, що народилися і живемо на нашій славній Україні. Тут жили наші батьки і прадіди, тут – коріння нашого роду, тут наша доля, наша історія – наше минуле, сьогодення і майбутнє. Україна, як мати –  одна єдина, рідна і дорога, дарована Богом раз на життя.

Протягом віків, українці виборювали право жити в незалежній державі. І за це вони платили найвищу ціну – своє життя!

16 лютого у Боремельській громаді проходив ряд заходів щодо відзначення цього свята. Розпочався цей день з урочистого підняття державного прапора на центральній площі  в селі Боремель та в селі Малеве за участю усіх працівників органів місцевого самоврядування.

Заходи, що були проведені у закладах загальної середньої освіти:  Боремельському НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-колегіумі», опорному закладі «Малівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів», філії «Берестецькій ЗОШ І ступеня» та дошкільних навчальних закладах: «Малятко» с.Боремель, «Барвінок» с.Малеве, «Лелека» с.Золочівка Боремельської сільської ради, були спрямовані на формування в підростаючого покоління особистої відповідальності за долю країни, почуття патріотизму, прагнення до злагоди, бо тільки в єдності наша сила. Здобувачі освіти та викладачі навчальних закладів зібрались на урочисті лінійки «Миру, волі і єдності!», «Долоньки єднання», разом заспівали гімн України, виготовили долоньки єднання «Єднаймося заради миру», підготували виставку малюнків «Єднання українців в дитячих малюнках», взяли участь у флешмобі «Боже, Великий, єдиний, нам Україну храни!».

Бібліотекарі публічно-шкільних бібліотек громади підготували тематичні виставки літератури: «Україна – одна на всіх, як оберіг», «Україна – територія гідності та свободи», «Україна – єдина, соборна, незалежна!».

Сьогодні ми знову і знову звертаємось в молитві до Бога за мир і спокій в Україні та у світі, за охорону наших солдатів, які бережуть кордони країни.

 

 Бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки с.Золочівка  Р.Циганюк



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь