Боремельська громада

Рівненська область

              " Село моє - найкраще місце на землі". 

Дата: 26.10.2020 12:15
Кількість переглядів: 3398

14 жовтня у селі Пашева  усі дороги вели у центр села де відбулася вітальна програма приурочена дню села.  Так співпало, що цього дня поєдналося три свята. Престольне свято "Покрова", утворення УПА та День Захисника України.

 З теплими та щирими словами до присутніх звернувся сільський голова Боремельської ОТГ Віктор Михайлович Корінь бажаючи усім присутнім здоров'я , а селу процвітання.  Особливу подяку висловив хлопцям-захисникам, які боронили та зараз боронять нас і нашу державу. А від виконкому сільської ради захисники отримали матеріальну допомогу.

   Пашева невелике, красиве село та справжньою окрасою є люди. Які незвикли до слави, але їх щоденна праця життя - то джерело людської мудрості і самовідданості. Багато добрих слів лунало на адресу найстаршої вчительки села Галини Прокопівни Майсрук, яка багато років віддала свого життя виховуючи підростаюче покоління. Відмітили подяками активістів села: Павлюк Марію Олександрівну, Котяй Марію Іванівну, Тріщук Олену Іванівну. Вшанували найтаршу жительку села Неплюхін Любов Іванівну, най молодшого жителя Анну Богданівну Дудай. Найстарше подружжя Петро Ульянович та Любов Василівна Ляса, наймолодше подружжя Богдан Олександрович та Наталія Миколаївна Дудай. Найчисельнішу родину Віктора Петровича та Любов Миколаївну Зубчик.  Не зважаючи на холодну осінню погоду. На святі панувала дружня та невимушена атмосфера. Ніби зібралась одна велика родина.  Звеселяли та зачаровували своїми піснями присутніх НФАК "Перевесло" керівник Зоя Павлік. Усі бажаючі мали змогу узяти участь у розіграші лотерей та розважальних конкурсах спонсори: кафетерій "Добрий газда" та підприємець Олексанр Бандура.  Отець Степан висловив подяку від імені усіх жителів села організаторам і учасникам заходу та запросив на другий рік на свято . Тож свято вдалося

                                    звідуюча клубом с. Золочівка Губеня Наталія

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь