Боремельська громада

Рівненська область

Усім жінкам присвячується!

Дата: 10.03.2020 13:19
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

Гостей дорогих ми вітаємо щиро,

Від серця до серця хай пісня летить.

Любов’ю і ніжністю, щастям і миром,

Обійме весь простір і неба блакить.

Радісно і урочисто зазвучали слова ведучих, які під супровід української народної пісні «Ой зелене жито,зелене» з хлібом і сіллю на вишитому рушнику зайшли до святково прибраної шкільної зали і розпочали свято з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня – «Усім жінкам присвячується!», яке відбулось у п’ятницю, 6 березня, у філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів»  ОЗ «Малівська ЗОШ І-ІІІ ст.». Свято, яке покликане звернути увагу присутніх на роль і місце жінки в суспільстві у різні епохи, її призначення дане Богом на Землі, пройшло на одному подиху.

Цього дня до навчального закладу  завітав Віктор Михайлович Корінь, щоб привітати чарівну частину людства – люблячих дружин, матусь, бабусь, подруг із теплим днем весни, який побажав гарного свята не тільки 8 Березня, а й у всі 365 днів у році: «Ви в муках народжуєте, вимолюєте в Бога здоров’я кожній своїй дитині, вимолюєте добра і благополуччя своїй сім’ї. Тож, можна сказати, не  три кути дому на вас тримається, а й усі чотири».

Легка, ніжна мелодія, настроювала слухачів на мрійливий настрій, як і  вірш «Найкраща жінка в світі – українка», який декламувала Ольга Василівна Шевчук.

У залі насолоджувались чудовою концертною програмою  наші берегині – дорогі серцю кожного жінки: матусі, кохані, подруги, сестрички, бабусі. Усі, такі красиві і загадкові, ніжні і сильні, лагідні і суворі, мудрі і талановиті, юні і сивочолі, люблячі і терплячі, стомлені але добрі. Такі різні за віком, професією, долею. Було приємно дивитись, що дзвінкіше дзвеніли дитячі голосочки, то  їхні обличчя ясніли від посмішки.

З оригінальною програмою від Катерини Осадчої, роль якої майстерно виконала завідуюча дитсадком Оксана Петрівна Зеліско, ведучої – Руслана Степанівна Охримчук завітали на свято вихованці дитсадка «Лелека». Як ніжні дзвіночки, звучали  віршики-побажання матусям та бабусям від найменшеньких артистів. Пісню «Мамо моя» виконала Юлія Циганюк разом зі своїми маленькими донечками.

Теплі і найкращі слова вітань дарували джентльмени школи – учні старших класів, віршики для мами – від учениць-дівчаток, дівчинки, яка виконувала роль Радості.  Звеселяли добрим гумором, артистичністю, оригінальністю учасники шкільного драмгуртка (керівник Олена Петрівна Чайковська).  Учні 6,8,9 класів майстерно зіграли веселі сценки: «Хата на тата», «Як чоловік приготував дружині сюрприз у день свята», «Один день із життя жінки», «Як кум кума корову вчив доїти», «Плакат: вітаю  з Міжнародним жіночим днем!» Танцювальні композиції на мелодію пісні «Малесенькі долоньки» та  «Бабусина вишиванка» від школярів 2-6 класів (керівник Ольга Василівна Шевчук.) .

Радували учні присутніх і злагодженим співом. Дзвінко, весело, щиро линули пісні:  «8 Березня – свято всіх жінок», «Ох, які жінки у нас!», «Донечка»,  «Мамо, ти молись!», «Подарунок для матусі», «Чудове свято».

На закінчення свята діти вручили своїм рідним власноруч приготовлені подарунки та букетики весняних квітів.

В єдності – наша сила. Саме такими словами хочу закінчити розповідь про день 8 Березня у нашій школі. Адже поки Олена Петрівна разом із вчителями молодших класів – Оленою Миколаївною Балдич, Оксаною Віталіївною Ковалюк, Ольгою Василівною Шевчук проводили репетиції, усі інші вчителі разом  із завідуючою філією Ларисою Миколаївною Кушнірук, працювали над створенням фотозони весняного настрою у шкільному коридорі.  

«Я ще раз переконався, що у Золочівській школі дуже розумні і талановиті діти і їх керівники. І ніскільки не шкодую, що ці дві години провів разом з вами» – зауважив Віктор Михайлович .

 

         Бібліотекар Зололчівської ПШБ              Р.Циганюк



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь