Боремельська громада

Рівненська область

Міс Весна – 2020

Дата: 10.03.2020 14:34
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

8 березня. Мамин день – це справді велике свято. Адже все, що у нас доброго, мудрого, благородного й гарного – від Мами, від її пісні колискової, від чарівної казки, від любові і ласки. Для Матерів найбільше щастя – бачити в дітях своє продовження, здійснення своїх надій і сподівань. Це свято пробудження природи!

Напередодні цього свята в опорному закладі Малівська ЗОШ I-III ступенів серед дівчаток 5 класу був проведений конкурс краси і молодості Міс Весна–2020, тут вибирали ту дівчину, яка буде символом краси у 5 класі.

Всі присутні гучними оплесками привітали конкурсанток і побажали успіху та перемоги.

Яскравою перлиною творчості нашого народу є український національний одяг, тому перший конкурс був А я просто українка, україночка. Дівчатка продемонстрували одяг з елементами національного українського костюму. Журі оцінювали вміння поводитись на сцені та сам костюм. А потім всі разом заспівали пісню Україночка мала.

Наступним конкурсом, був конкурс Моя візитна картка. Діти розповідали про себе, свої захоплення та демонстрували своє хобі.

Активну участь дівчатка приймали в наступних конкурсах “Краса в імені моєму, Коса – дівоча краса, Я господиня”, “У хаті, як у віночку . У конкурсі “Любіть Україну, як сонце любіть” всі давали відповіді на запитання вікторини, де журі оцінювали і правильність відповіді і швидкість виконання.

Останнім завданням для маленьких красунь був конкурс Я вас вітаю. Конкурсантки вітали усіх присутніх зі святом і подарували пісню “Мамина сорочка” у виконанні Гомон Вікторії та Котяй Юлії. Всім вручили букети перших весняних квітів.

Доки наші дівчатка відпочивали, на сцену запрошували хлопчиків 5 класу. Адже біля красивої дівчини повинен бути сильний і сміливий хлопець.

Для вболівальників (хлопців), які дарували дівчатам свої бали, були проведені конкурси “Пісні про дівочі коси”(хто згадає і проспіває більше куплетів із пісень, де згадується дівоча коса), “Ой, хустина, хустинонька!”, “Родина та Україна”, конкурс на віджимання.

У виконанні Мовчанюка Артема та Василевича Іллі прозвучали гуморески П.Глазового Як Кузьму провчила жінка його мила та Коса Руса. Хлопці привітали дівчаток зі святом.

Всі присутні на святі переконались, що у нас є справжні красуні, талановиті, розумні, кмітливі, працьовиті і в кожні з конкурсанток є своя неповторність. Саме її і відзначили журі.

Міс Весна - 2020 присудили Бурлаці Владі і Котяй Христині. Кожна з інших учасниць отримали теж свої звання “Міс фантазія”, “Міс грація”, “Міс елегантність”, “Міс оригінальність”, “Міс усмішка ”, “Міс глядацьких симпатій”.

На закінчення свята діти пригостилися варениками і прозвучала пісня у виконанні Мовчанюка Артема і Гомон Віки “А мій милий, чорнобривий – вареників хоче”.

Класний керівник 5 класу

Бурмака Євгенія Миколаївна



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь