Боремельська громада

Рівненська область

Золочівські школярі вітали людей, що проживають у територіальному центрі с.Більче

Дата: 27.12.2019 16:28
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

У ці передсвяткові і святкові дні, коли ми з великою радістю святкуємо Різдво Ісуса Христа, зустрічаємо Новий рік, слід не забувати тих людей, що не можуть створити собі яскравий настрій, не бігають по магазинах і не вибирають подарунків рідним і близьким. Шалений ритм життя захоплює кожного з нас і ми перестаємо помічати поруч себе тих, кому боляче, хто самітній, зранений долею.

У них – жителів територіального центру, що у селі Більче, колись  також було все по-іншому. А сьогодні, коли скроні вкрила сивина, а руки і ноги не слухаються, щоб дати лад біля себе, прийшлось доживати віку не у звичному домашньому помешканні, а у будинку для літніх людей. Для них – кожний день надзвичайно довгий, а ніч – здається не має кінця. І лише спогади – найдорожче що є у кожного із них,  сповнюють серце то радістю, то смутком, то невимовним болем по втраті найрідніших, що і стало причиною їх перебування у цьому закладі.

Різдвяно-новорічна програма, з якою завітали школярі та вчителі 

філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів» ОЗ «Малівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» до територіального центру, стала не лише яскравим промінчиком радості, а й прощальним акордом стареньким із уже звичним, можна сказати своїм будинком. Так склалися обставини, що вони змушені змінити місце свого перебування. Зі сльозами на очах слухали різдвяні колядки, вірші, які прославляють народження Спасителя Господа Ісуса Христа та слова побажань, щоб Бог був їхньою втіхою і силою в такому поважному віці та посилав добрих і щирих людей, які завжди готові прийти їм на допомогу.    

Завідуюча філією Лариса Миколаївна Кушнірук вручила солодощі та фрукти, придбані за кошти доброчинної акції благодійного солодкого ярмарку «Творити добро легко», що нещодавно проходив у школі.

 

Шкільна родина Золочівської школи



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь