Боремельська громада

Рівненська область

Тиждень безпеки життєдіяльності у філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів»

Дата: 25.11.2019 16:19
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

"Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє."


   У філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів» опорного закладу «Малівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  з 18  по 22 листопада 2019 року був  проведений «Тиждень безпеки життєдіяльності»
   У рамках тижня пройшли найрізноманітніші заходи, основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді;  розвиток  в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування  гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти.

      Для учнів 5 - 6 класів пройшла гра- подорож до країни безпеки, конкурс малюнків «Безпечний пішохід» та мультигодина «Азбука безпеки»

      Учні 9 класу склали «Пам’ятку під час пожежі».

       Класним керівником Мельник К.В. для учнів 8 класу була проведена бесіда «Наша безпека».

      Для учнів 8-9 класів відбулась змістовна екскурсія до пожежної частини смт. Демидівка з  метою поглиблення знань з основ безпеки життєдіяльності. Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Представник пожежної частини розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальник розповідав учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідав на питання, які задавали діти.  Під час зустрічі зверталася  увага учнів на  причини  виникнення пожеж та їх запобігання, розповів як правильно діяти у разі пожежі.

         Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас і них самих!

К.В. Мельник

вчитель основ здоров’я

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь