Боремельська громада

Рівненська область

Подих осені в затишному залі

Дата: 25.10.2019 16:36
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

У п’ятницю, 25 жовтня, у філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ст.» проводилось Свято «Рясне осіннє золото розсипала земля», до якого учні разом з класними керівниками та батьками старанно готувалися. Кожен клас представив прекрасні вироби з листя, квітів та насіння – справжній парад фантазії. Чого тут тільки не було: парасолька і гусенична з листя, дерево і годинник з каштанів, букети з листя,  кошичок з шишок, горіхів, листя, грибів і квітів,  картини  з насіння гарбуза і соняшника, їжачок із зерен кукурудзи, дерево із насіння гарбуза, птахи з листя, голуб миру з квасолі, соняшники з гарбузового насіння і гречки та ще багато красивих виробів.

«Осінь, осінь, осінь – ти ласкава казка», – весело співали шестикласники, запрошуючи всіх на розважально-пізнавальну годину «Осінній вернісаж», яку вони підготували разом із класним керівником Нелею Іонівною Процаюк. А щоб було цікаво і весело, вирішили провести його у формі гри. Дві команди, учні 8 і 9 класів, які напередодні отримали домашнє завдання,  змагалися у таких номінаціях: «Презентація осіннього костюма», «Творчий конкурс» – вірші і пісні про осінь,  «Ідеальне фото»  – осінь об’єктивом фотокамери», «Зроби аплікацію  «Осіння квітка»  – колективна робота команди,  «Підпиши і оформи гербарій», «Одягни шапку і зав’яжи хустину дитині» – завдання із закритими очима, конкурси для  капітанів – «Знайди захований листок» і «Іде дощ» – хто збере більшу кількість болільників під парасольку.

Не залишились поза увагою і глядачі: дошкільнята, учні 2-6 класів, які активно взяли участь у грі «Передай букет» та «Відгадай загадку і отримай приз».

Розважальна програма «Осінній вернісаж» підійшла до закінчення. Як у кожному конкурсі, є переможці. Але це не головне. Важливо те, що діти прилучились розумом і серцем до прекрасного, зрозуміли, як це добре – фантазувати і творити, спостерігати прекрасні картини природи і писати з них картини, музику, поезію.

 

                                               Бібліотекар ПШБ с.Золочівка Р.Циганюк

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь