Боремельська громада

Рівненська область

Ми в «Смайлі»

Дата: 12.08.2019 12:19
Кількість переглядів: 635

 

Фото без опису

12.08.2019 року в ОЗ «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.» розпочав роботу англомовний табір «Смайл» під девізом: «Не зупиняйся мріяти, ніколи не переставай вірити». Ділан Салгадо Дарсі, волонтер із Англії, разом з учителями закладу удосконалює знання учнів з англійської мови, весело та активно проводить дозвілля учнів, поєднуючи корисне з приємним.

Цей табір – це ще одна перемога ОЗ «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.» у Всеукраїнському конкурсі серед освітніх закладів, який проводила організація GOGLOBAL.

GOGLOBAL – це ініціатива, що об’єднує людей навколо розуміння необхідності вивчення іноземних мов в Україні. Учитель англійської мови Дудас Тетяна Іванівна, яка мріє зробити знання іноземної мови нормою життя, працювала над створенням проекту та отримала перемогу.

Громадою та педагогічним колективом школи зроблено все можливе для повноцінного функціонування табору: облаштовано сучасний кабінет англійської мови, проведений ремонт шкільних приміщень, забезпечено канцтоварами та роздатковим матеріалом.

Надіємося, що перебування гостя в Україні, зокрема в ОЗ «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.» буде взаємовигідним та приємним, а наші здобувачі освіти весело та з користю проведуть літні канікули.

 

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь