Боремельська громада

Рівненська область

Нехай завжди квітує дерево родинне

Дата: 15.05.2019 17:18
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

«Діти, не випадкові гості в нашому домі.

 Вони дані нам на певний час для того, щоб ми їх любили

і заклали в їх душах підвалину тієї системи цінностей,

на якій буде побудоване все їхнє майбутнє життя».

Джеймс Добсон

 

У середу, 15 травня, не дивлячись на дощову погоду, до школи, що у селі Золочівка, поспішали мами, бабусі, татусі. Це саме для них так святково було прикрашено клас, саме для них їхні діти приготували  букети весняних квітів та подарунки,  зроблені своїми руками.

Разом зі своїми класоводами під керівництвом Олени Петрівни Чайковської учні запросили усіх на чудове свято «А Мати, то Вічна Покрова, накриє останнім листочком». Присутніх в залі  гостей привітала зі святом завідувач філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів» Лариса Миколаївна Кушнірук. Віршовані рядки відомих і невідомих поетів, пісні, перекази і легенди –  усе переплелося у яскравий вінок вдячності любій матусі за добро, за ласку, за турботу, за віддану і жертовну любов. Адже так любити своїх дітей, як любить мати – ніхто не може!Тому, що Бог її створив МАТІР’Ю,  і вона ладна віддати найдорожче – своє життя, лише  щоб її діти були щасливі.

Багато цікавих і повчальних історій бажаючі могли прочитати, взявши літературу,  представлену бібліотекарем з тематичної книжкової виставки за розділами «Батько – голова сім’ї», «Слово «МАТИ»– величне, вічне і неповторне», «Поради дітям».

Мабуть, не випадково, що День Матері та Міжнародний день сім’ї святкуємо у травні. Адже немає дорожчих речей та більшої цінності як мама і тато, рідна сім’я. Що найбільше люблять діти? Увагу, спілкування, час, який батьки приділяють своїм дітям.

Тому святковий день у школі продовжився заходами Дня здоров’я. Кожен клас разом зі своїми батьками та вчителями розклали на дворі багаття та приготували смачну кашу, шашлик, салати зі свіжих овочів. І разом у такій невимушеній дружній атмосфері продовжили родинне спілкування.

         На закінчення свята Олена Петрівна побажала присутнім: любові від батьків, поваги від дітей, щастя і здоров’я  від Бога.

 

Бібліотекар публічно-шкільної

бібліотеки с.Золочівка                                                     Р.Циганюк



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь