Боремельська громада

Рівненська область

Увага, школо, мить ця особлива! «Останній дзвоник», дійсно, свято з свят.

Дата: 31.05.2019 17:23
Кількість переглядів: 832

Фото без описуРадісно і трепетно звучали ці слова 31 травня у Золочівській школі, яка з нагоди такого великого шкільного свята вигравала всіма кольорами веселки: різнокольорові кульки і дзвіночки, квіти і гілочки берізки прикрашали коридори та класні кімнати. Так урочисто і святково зустрічала школа своїх учнів, батьків, гостей, колишніх випускників, які, маючи нагоду, не забувають відвідати рідну школу . І справді, школа – це другий дім. Адже саме тут, від першого до випускного класу, поряд з учнем іде вчитель, який не тільки навчає, а й кожної миті опікується, як мама, своїми учнями. Тому і не дивно, що спогади про шкільні роки гріють душу впродовж всього нашого життя.

Олена Петрівна Чайковська разом з ведучими та Дівчиною-весною під ніжну мелодію розпочали свято та запросили випускників з їх першою вчителькою – Наталією Вельмухамедівною Тижук зайняти своє почесне місце у залі. За ними, у яскравих вишиванках, свої місця зайняли учні 1-8 класів  разом з класними керівниками. Урочисто звучить Гімн держави. Хлопці-козачки вносять горішок знань. Намагаються розбити булавою. Але нічого не виходить, бо знання беруться  не силою, а розумом. Тож відкрити горішок має право керівник  філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ст.» опорного закладу «Малівська ЗОШ І-ІІІ ст.» Лариса Миколаївна Кушнірук. А в горішку лежали грамоти та подяки, які разом із головою громади Вікторем Михайловичем Коренем, в.о. сільського старости с.Золочівка Оксаною Василівною Малецькою вручили старанним та активним учням та їх батькам і побажали всім здоров’я, благополуччя, Божої охорони на літо,  мирного неба над нами і нашою Україною, а  випускникам – успішної здачі екзаменів та вдалого вибору професії, головне, щоб була до душі, в міру талантів кожного.

Про те, як пройшов цей навчальний рік для нашої школи, наші досягнення і будні, дізнались присутні, переглянувши відеопрезентацію «Шкільний вернісаж 20178-2019 н.р.»

«Дитинства світ теплом нас зігріває – найкращої пори в житті немає»  – мов чарівні дзвіночки, звучали ніжні голосочки учнів початкової школи, які зі словами побажань, веселими пісеньками та танцювальними композиціями  «Танець бджілок» та «Потанцюємо разом з Буквариком» радували присутніх. А за ними свої таланти та побажання, слова вдячності за терпіння і науку  дарували  вчителям та батькам  учні  старших класів.

За традицією, випускників вітали батьки – мама, Віра Ростиславівна Прусак  та  класний керівник – Віктор Леонідович Фидрик. А також їх наступники – восьмикласники –  солоденьким, смачненьким   тортиком, а ще принесли чарівний горщик, у який поклали всього потроху: жита, гороху, квасолі, вівса, гілочку дуба, часнику, щоб все було до смаку для   гарної і доброї долі.

Свято добігало до кінця . Право подати останній дзвінок надали випускникам та майбутній першокласниці.

На закінчення свята  учні 7 класу запропонували школярам взяти участь у флешмобі  «Я, ти , він, вона – разом дружня ми сім’я», а організатор свята – Олена Петрівна – запросила, гостей, батьків і вчителів створити зі стрічок кольорову веселку, бо в народі кажуть: «Хто пройде під веселкою, той все життя буде щасливим. Додаймо у цю веселку частинку своєї любові, доброти, ніжності, а діти, пройшовши під нею, будуть щасливі і веселі, і здорові повернуться 1-го вересня у стіни рідної школи.»

Залунала музика, взявшись за руки, ішли під нею випускники, учні, батьки, рідні, а їм навздогін звучали слова: «В добру путь, дорогі друзі!

В суєті не згубіть доброти,

Силу духу черпайте в любові!

Хай нелегко вам буде іти

Не цурайтеся рідного слова

Не зганьбіть своє чесне ім’я

Правда є у житті лиш єдина

Не забудьте, що вище нема

Від імення Людина!

Бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки с.Золочівка

Р.Циганюк



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь