Боремельська громада

Рівненська область

Увага, школо, мить ця особлива! «Останній дзвоник», дійсно, свято з свят.

Дата: 31.05.2019 17:23
Кількість переглядів: 772

Фото без описуРадісно і трепетно звучали ці слова 31 травня у Золочівській школі, яка з нагоди такого великого шкільного свята вигравала всіма кольорами веселки: різнокольорові кульки і дзвіночки, квіти і гілочки берізки прикрашали коридори та класні кімнати. Так урочисто і святково зустрічала школа своїх учнів, батьків, гостей, колишніх випускників, які, маючи нагоду, не забувають відвідати рідну школу . І справді, школа – це другий дім. Адже саме тут, від першого до випускного класу, поряд з учнем іде вчитель, який не тільки навчає, а й кожної миті опікується, як мама, своїми учнями. Тому і не дивно, що спогади про шкільні роки гріють душу впродовж всього нашого життя.

Олена Петрівна Чайковська разом з ведучими та Дівчиною-весною під ніжну мелодію розпочали свято та запросили випускників з їх першою вчителькою – Наталією Вельмухамедівною Тижук зайняти своє почесне місце у залі. За ними, у яскравих вишиванках, свої місця зайняли учні 1-8 класів  разом з класними керівниками. Урочисто звучить Гімн держави. Хлопці-козачки вносять горішок знань. Намагаються розбити булавою. Але нічого не виходить, бо знання беруться  не силою, а розумом. Тож відкрити горішок має право керівник  філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ст.» опорного закладу «Малівська ЗОШ І-ІІІ ст.» Лариса Миколаївна Кушнірук. А в горішку лежали грамоти та подяки, які разом із головою громади Вікторем Михайловичем Коренем, в.о. сільського старости с.Золочівка Оксаною Василівною Малецькою вручили старанним та активним учням та їх батькам і побажали всім здоров’я, благополуччя, Божої охорони на літо,  мирного неба над нами і нашою Україною, а  випускникам – успішної здачі екзаменів та вдалого вибору професії, головне, щоб була до душі, в міру талантів кожного.

Про те, як пройшов цей навчальний рік для нашої школи, наші досягнення і будні, дізнались присутні, переглянувши відеопрезентацію «Шкільний вернісаж 20178-2019 н.р.»

«Дитинства світ теплом нас зігріває – найкращої пори в житті немає»  – мов чарівні дзвіночки, звучали ніжні голосочки учнів початкової школи, які зі словами побажань, веселими пісеньками та танцювальними композиціями  «Танець бджілок» та «Потанцюємо разом з Буквариком» радували присутніх. А за ними свої таланти та побажання, слова вдячності за терпіння і науку  дарували  вчителям та батькам  учні  старших класів.

За традицією, випускників вітали батьки – мама, Віра Ростиславівна Прусак  та  класний керівник – Віктор Леонідович Фидрик. А також їх наступники – восьмикласники –  солоденьким, смачненьким   тортиком, а ще принесли чарівний горщик, у який поклали всього потроху: жита, гороху, квасолі, вівса, гілочку дуба, часнику, щоб все було до смаку для   гарної і доброї долі.

Свято добігало до кінця . Право подати останній дзвінок надали випускникам та майбутній першокласниці.

На закінчення свята  учні 7 класу запропонували школярам взяти участь у флешмобі  «Я, ти , він, вона – разом дружня ми сім’я», а організатор свята – Олена Петрівна – запросила, гостей, батьків і вчителів створити зі стрічок кольорову веселку, бо в народі кажуть: «Хто пройде під веселкою, той все життя буде щасливим. Додаймо у цю веселку частинку своєї любові, доброти, ніжності, а діти, пройшовши під нею, будуть щасливі і веселі, і здорові повернуться 1-го вересня у стіни рідної школи.»

Залунала музика, взявшись за руки, ішли під нею випускники, учні, батьки, рідні, а їм навздогін звучали слова: «В добру путь, дорогі друзі!

В суєті не згубіть доброти,

Силу духу черпайте в любові!

Хай нелегко вам буде іти

Не цурайтеся рідного слова

Не зганьбіть своє чесне ім’я

Правда є у житті лиш єдина

Не забудьте, що вище нема

Від імення Людина!

Бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки с.Золочівка

Р.Циганюк



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь