Боремельська громада

Рівненська область

Канікули! Ура!

Дата: 31.05.2019 15:58
Кількість переглядів: 661

                                              Фото без опису

   Свято останнього дзвоника в Боремельському НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-колегіум» було гамірне та багатолюдне. Гамірне, бо не в силі учні стримати емоції на порозі літніх канікул. А багатолюдне, бо зібрало воно на шкільному подвір’ї вчителів, учнів, батьків, людей, не байдужих до життя школи.

     Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. Щирі оплески лунали для гостей, які завітали на свято: депутат Верховної Ради України Олександр Володимирович Дехтярчук, голова Боремельської сільської ради Віктор Михайлович Корінь, настоятель Свято - Георгіївського храму отець Володимир, пресвітер церкви євангельських християн-баптистів  Віктор Леонідович Фидрик.

   З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася директор школи Надія Григорівна Кротік.

   Директор відзначила успіхи та досягнення закладу за  2018-2019 навчальний рік, подякувала тим, хто творив і творить сучасну Боремельську школу:  учням, вчителям, батькам, технічному персоналу, людям, які допомагають створювати комфортні умови освітнього процесу.

    Цьогоріч наші учні здобули 29 перемог у ІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад і за підсумками стали другими у районі.

   Приємним сюрпризом для членів Малої академії наук, призерів олімпіад, чисельних районних, обласних та всеукраїнських  конкурсів, фестивалів стали солодощі від  голови сільської ради Віктора Михайловича  Кореня.

     Щиро дякувала Надія Григорівна за завершення проекту з заміни вікон, зовнішніх дверей та встановлення  пандусу Олександру Володимировичу Дехтярчуку.

      Не обійшлось свято і без подарунків. Тішилися учні та вчителі принтеру  від депутата  Олександра Дехтярчука, коштам на сценічні костюми від Віктора Кореня.

   Героями свята були випускниці. Незвичайно красиві і такі рідні стояли вони востаннє на шкільній лінійці. Ховаючи  сум і біль розлуки, висловили слова подяки батькам, вчителям та всім працівникам школи. І, звичайно, останній шкільний танець, на хвилях якого кружляли випускниці, а на очах у батьків та вчителів з’явилися сльози.

  І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників.  Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого  життя.

  По закінченню  свята всіх присутніх об’єднав флешмоб «Школа».

  У добру путь, дорогі  випускниці! Чудових вам канікул, школярі!

І.Загоруйкопедагог-організатор

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь