Боремельська громада

Рівненська область

Цікавий і небезпечний світ ІНТЕРНЕТУ

Дата: 08.02.2019 11:40
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

Людині властиво спілкуватися з іншими людьми, ділитися інформацією, розвиватися. Інтернет – цікавий і захоплюючий світ. Але у віртуальному світі, як і в реальному житті є позитивні і негативні сторони.

Наш ОЗ «Малівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» кожного року долучається до проведення Дня безпечного Інтернету. Цього року цей день проходив 5 лютого під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Практичним психологом закладу Рябонець Н.О. була організована фотовиставка «Щасливе життя без Інтернету». Метою виставки було показати всім здобувачам освіти, педагогам, що в реальному житті є багато цікавих та щасливих моментів, заради яких потрібно жити, а не проводити весь свій вільний час у Світовій павутині.

Щороку в Україні зростає кількість дітей, які отримують доступ до Інтернету, а разом з тим все більш поширеними стають явища злочинів сексуального характеру щодо дітей в онлайн просторі, що сприяють кібербулінгу дитини в мережі Інтернет та булінг в школі. Тому, разом з вчителем інформатики Юхимчук І.Г. серед учнів 8-11 класів були проведені перегляди: презентація «Секстинг. Сексуальні ризики Інтернету», та відеоролик «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик».

Приємно, що діти показують високу обізнаність у безпечному користування Інтернетом. Але з часом з’являються нові можливості, нові загрози, тому важливо знову і знову говорити з дітьми на цю тему!

Рябонець Н.О.,

Практичний психолог ОЗ «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.»

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь