Боремельська громада

Рівненська область

День Соборності України

Дата: 22.01.2019 14:42
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

Українська мрія – єдність, свобода, незалежність. 22 січня цього року Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.  Акт Злуки тоді так і залишився лише декларацією, але наш народ ніколи не втрачав надію, адже народ який втратив надію просто зникає.

  22 січня 1919 року злилися століттями відірвані одна від одної частини єдиної  України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли  покоління українських патріотів. Цей день увійшов до календаря як велике державне свято – День Соборності України.         

В опорному закладі «Малівська  ЗОШ І – ІІІ ст.» вчитель історії Данилюк Павло Володимирович провів виховний захід з учнями 7-а класу, приурочений до Дня Соборності України. З  уст дітей лунали римовані слова  вдячності, поваги до народу, суспільства України.

Ми, молоде покоління незалежної України, віримо, що територіальна цілісність нашої держави, скріплена кров’ю  мільйонів незалежних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми маємо бути  свідомими того, що лише в єдності дій та соборності  душ  можемо досягти величної мети – побудувати економічну й духовно багату, вільну й демократичну Україну, якою пишатимуться  наші нащадки.

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків. Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб. Хай береже нас усіх Господь і слава йому за цю прекрасну країну – Україну!

Данилюк П.В.,

вчитель історії ОЗ «Малівська ЗОШ І –ІІІ ст.»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь