Боремельська громада

Рівненська область

9 листопада – День української писемності та мови

Дата: 09.11.2017 15:13
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

Кожного року у Золочівській школі проходять заходи приурочені Дню української писемності та мови, який відзначаємо 9 листопада в день вшанування пам’яті Нестора Літописця. Радіодиктант, конкурс на кращого знавця рідної мови та літературно-мистецьке свято «Гімн українській мові» з елементами інтелектуальних ігор, спонукали учнів до бажання вивчати українську мову, бути спостережливим, кмітливим та уважним, вміти мудро і правильно користуватися словом.  Мова – душа народу, а в українців – чимала скарбниця народного слова, яке дійшло до нас у вигляді загадок, прислів’їв, приказок, переказів, приповідок, збагатилось милозвучними піснями і віршами та майстерно написаною прозою недалекого минулого та сучасності. Кожний присутній ще раз переконався , яка багата і красива українська мова. Вона – як яскравий букет прекрасних квітів, що складали учні, даючи відповідь на поставлені запитання.

Заходи були підготовлені і проведені вчителями філологами: О.П. Чайковською та О.В. Шевчук, книжкова виставка – бібліотекарем, вірші та інсценівки від учнів 2-9 класів, що відвідують гуртки «Виразного читання» та «Друзі книги».

 

 

Бібліотекар с.Золочівка                                              Р.Циганюк

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь