Боремельська громада

Рівненська область

Пам’яті героїв Майдану

Дата: 23.11.2017 16:49
Кількість переглядів: 637

Фото без опису

   Події листопада 2013 року – лютого 2014 стали для України початком нового відліку нової історії. І ось уже третій рік як ми відзначаємо цю трагічну і пам’ятну дату – День Гідності та Свободи. Схиляємо в скорботі голови і серця, віддавши шану відомим і невідомим героям, які загинули в огні Революції на Майдані, від ворожих куль на Сході країни, захищаючи її цілісність і незалежність.

   Тематична година «Горить свіча, і пам’яті сльоза додолу з неї краплями стікає», що була проведена 22 листопада у Золочівській школі класним керівником 6 класу Катериною Вікторівною Мельник, спонукала кожного слухача: як вчителя так і учня – до роздумів: «Що для мене означає «гідність», як я можу проявити любов до рідної України, підтримати солдата, який захищає наш мир і спокій». Захід розпочався із внесення Державного прапора, звучання Державного Гімну України. Переглядаючи відео ролики та відео кліпи з даної тематики, слухаючи вірші, що декламували учні, слова ведучих, розумієш, що гідність і єдність ідуть поряд. Майдан став випробуванням і виміром особистості людини на її гідність і цінність. Як багато стало сьогодні небайдужих людей, які, хто молитвою чи мудрим словом, хто добрим ділом, а хто волонтерською діяльністю, хто піснею чи віршем, стараються бути гідними свого громадського обов’язку для того, «…щоб Україна в мирі зажила, і щоб ніхто нікого не вбивав!

 

 

Бібліотекар с.Золочівка                                              Р.Циганюк



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь