Боремельська громада

Рівненська область

Творимо від душі !

Дата: 17.11.2018 09:20
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

   «Творимо від душі» - такий девіз ми обрали для тижня образотворчого мистецтва у філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів» опорного закладу «Малівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», який проходив з 13 по 16 листопада. Залучення дитини до образотворчого мистецтва створює основу естетичного виховання. А формування та розвиток естетичних здібностей, тобто сприймати світ і творити за законами краси, - це дуже важлива складова формування людських якостей. Низка заходів предметного тижня була направлена на створення зв’язку між внутрішнім світом учня та його оточенням. Основною метою було відкрити натхнення, познайомити з цікавими засобами мистецтва, поглибити знання про людей, які внесли неоціненний вклад у розвиток мистецтва, пробудити уяву та фантазію учнів, виховувати естетичний смак та патріотичні почуття. 

   У перший день тижня учні були ознайомленні із планом заходів. Починаючи з  другого дня, школярі та вчителі мали можливість переглянути виставку малюнків «Юні художники». Не менш цікавим був і третій день. У цей день кожен клас мав можливість створити плакати на тему «Кольорові долоньки». Виявляється , що малювати можна без допомоги олівця і пензлика, а лише руками. Постаралися усі учні разом з класними керівниками. А найкращими роботами відзначились учні 1 класу « Наші долоньки єднання Україну обіймуть» та 2 класу «Веселі папуги» і «Підводний світ»

   День закриття тижня образотворчого мистецтва розпочався з вернісажу робіт учнів 1 – 8 класів «Чарівне перетворення кульки», де кожен клас мав змогу презентувати свої вироби з повітряних кульок: 1 клас виготовив веселих смайликів, 2 клас - Кроша із мультфільму «Смішарики», 3,4 клас – бджілку «Маю» та жучка «Бусю», 5 – клоуна Гришу, квітку - семицвітку, 7 клас – ласкаве сонечко та учні 8 класу – фарбованого лиса, сучасного колобка та квітку миру. Кожна робота була виконана з такою любов’ю, що глядачі отримували тільки позитивні емоції.

 

   Вчитель образотворчого мистецтва                   Мельник К.В.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь