Боремельська громада

Рівненська область

З Різдвом Христовим! З Новим роком!

Дата: 29.12.2018 15:21
Кількість переглядів: 828

Фото без опису

     У дні, напередодні Нового року та величного християнського свята –Різдва Христового, кожен з нас, незалежно від віку, живе в очікуванні дива: мріє і надіється на щось хороше, добре, радісне. Ми одночасно хвилюємось і радіємо. І ця радість не випадкова! Вона зігріває серця людей ось уже більше двох тисяч років, з тієї далекої ночі, коли над полями  Вифлиєму ангел благовістив про велику радість, що сталася усім людям – народження Спасителя Господа Ісуса Христа і хори ангелів величали Бога, а на землі мир і добру волю провіщали!

«Хай Ісус, мале дитя, благословить ваше життя, щоб ви в мирі проживали і біди не знали». – вітали присутніх в шкільній залі, педагогічний та учнівський колектив філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів» на чолі з завідуючою –Ларисою Миколаївною Кушнірук.

   А тим часом свого виступу вже очікували дзвінкоголосі малівчанки – учасниці славнозвісного «Перевесла», які з колядками, щедрівками та вітанням від голови громади – Віктора Михайловича Коріня, завітали цього дня до Золочівської школи. До цих привітань долучилася в.о. сільського старостиОксана Василівна Малецька, яка завжди турбується про благополуччя навчального закладу та радіє досягненням учнів та вчителів школи.

   А навкруг ялинки, подарованої напередодні свята, головою громади, ожила добра казка.  Ціле королівство масок із улюблених казок і мультфільмів заполонили зал. Учні школи та вихованці дитячого садочка «Лелека» в яскравих карнавальних костюмах, разом із Снігуронькою і Дідом Морозом водили хоровод, розважали присутніх веселими віршами та піснями, дотепними гуморесками, які вони гарно і старанно розучили зі своїми наставниками –   Оленою Петрівною Чайковською, Оленою Миколаївною Балдич та класними керівниками.

    «Ось і знов у рідній школі, новорічне свято в колі» –  такими словами розпочали ведучі –  Чарівниця і Королева Зима новорічно-різдвяний ранок що відбувся 28 грудня.

   Учні, батьки, вчителі та гості мали можливість не тільки потрапити у королівство карнавальних масок, а й самим долучитись до привітань, взяти участь у веселих конкурсах та розігруванні  новорічної лотереї.

   А про те, щоб дітки, які так старалися (і їм це вдалося!), мали бажання ще більше розвивати свої таланти, краще вчитись подбали спонсори свята: Анатолій Олександрович Никонюк, Петро Володимирович Гергусь, Віктор Леонідович Фидрик. Дякуючи їх турботі і увазі, усі вихованці дитсадка та учні школи отримали подарунки

 

 Бібліотекар                                               с.Золочівка Р.Циганюк

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь