Боремельська громада

Рівненська область

Різдвяна казка в опорному закладі «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.»

Дата: 28.12.2018 14:47
Кількість переглядів: 1234

   Одвічно у дні, коли зимове сонце поволі починає повертати на літо, люди радо зустрічають прихід нового року, здоровлять один одного, зичать радості, щастя, достатку. Піснею та магічним словом прагнуть звеселити навколишній світ, сили природи, задобрити їх. Традиційно у цей же час уславлюють народження Сина Божого – відзначають Різдво Христове.

   Саме напередодні новорічних та різдвяних свят закипіла робота у нашому закладі: потрібно і школу прикрасити, і залу оформити, і Новий рік та Різдво зустріти. Працювали усі завзято та поспішали дружно на свято. 27 грудня, зібравшись великою шкільною родиною, поринули у Різдвяну казку, якою вміло повела присутніх Світлана Бойцун. У нашу казку завітав сільський голова Віктор Корінь, наш меценатпресвітер ЄХБ В’ячеслав Хорошенко та спеціаліст з питань освіти Надія Синюта, які вітали з прийдешніми святами усіх присутніх і частували солодощами.

   З хлібом, колядою, віншуваннями та щедрим засіванням прибула філія «Золочівська ЗОШ І – ІІ ст.» та веселою колядою філія «Берестецька ЗОШ І ст.».

   Поринувши в казку та сиву минувшину нашого народу, зверталися з побажаннями, колядками усі класи опорного закладу, яких щиро запрошувала до слова педагог-організатор Оксана Котяй. Зачарував присутніх виступ фольклорного ансамблю «Барви», переможця обласного конкурсу «Вифлиємська зірка» (художній керівник Ярослав Пограничний). Коляда Нова радість стала у спільному виконанні усіх присутніх у залі завершувала це чудове урочисте дійство. Панувала атмосфера взаємоповаги, любові та величі, адже усі дуже старалися.

   Різдво Христове – це свято любові. Любов, котру принесло на Землю це свято, зобов’язує нас до внутрішнього відродження, до оновлення усього сущого: людини, сім’ї, нації, держави, Всесвіту. Відроджуючи наші традиції, ми відроджуємо ту духовність, яка робить людей багатшими, світлішими і добрішими. Саме тому нам варто проводити в школах ось такі фестивалі колядок та щедрівок.       

      Тож нехай вогник Різдвяної свічки запалить іскорку щастя, доброти і любові один до одного. З прийдешніми Вас святами! Христос народився! Славімо його!

Директор опорного закладу

Якимович Галина Єрофеївна

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь