Боремельська громада

Рівненська область

Прощальний дитинства передзвін !

Дата: 23.05.2018 16:52
Кількість переглядів: 683

Фото без опису

   Свято останнього дзвінка у Золочівській школі кожного року красиве і неповторне, радісне для шкільної дітвори та по-особливому трепетне для випускників. Адже позаду дев’ять років, коли вони разом з батьками, вчителями долали сходинки знань. А цей день, межа, за якою – початок нового незвіданого уже дорослого життєвого шляху.

  Цей день – день прощання з початковою школою і для учнів 4 класу.

Ніжно, мелодійно, мрійливо задзвеніли дзвіночки у руках учениць початкових класів, що виконували «Танець з дзвониками», а їм в унісон дзвеніли веселі дитячі глоси у піснях, у віршах про найкращу пору у житті людини – шкільні роки, про веселкові літні канікули.

У яскравих вишиванках, з букетами в руках стоять на урочистій лінійці учні. Розділити радість їх здобутків протягом 2017-2018 навчального року прийшли їх батьки, родичі, друзі. Зі словами привітань до присутніх звернулися:

   Їх кожне слово привітань, як роса, що живить і наповнює життєрадісним теплом їх серце і душу, дарує крила радості і мрій щасливого дитинства. Все, що найкраще можна побажати, виступаючі зичили дітям: здоров’я, радісних канікул, успішної здачі державної підсумкової атестації, вступу до тих навчальних закладів, професія яких до душі. Як зазначила Оксана Олександрівна «Ми вам по-щирому заздримо. Попереду у вас пора літніх канікул, відпочинку і приємних емоцій. А вчителі матимуть змогу більше часу приділяти своїм власним дітям. Здоров’я і мудрості – батькам, наснаги -  вчителям, миру та благополуччя в родинах, всім Божої охорони і благословення».

Хоч наша школа невелика, але учні – активні і завзяті. Завдячуючи свої старанням і талантам, настанові вчителів-предметників, взяли участь у районних конкурсах і олімпіадах, обласному зоологічному конкурсі, міжнародних: «Кенгуру», «Патріот», «Грінвіч».  Учні отримали подяки і грамоти, що засвідчують високі результати.

Не відступали від старших учнів школи і наші першокласники. 23 травня, у день свята – «Прощання з Буквариком» та «Посвята в читачі», вони показали, що не тільки навчилися слухати свою першу вчительку, читати, писати, рахувати, а й отримали чимало подяк та грамот за участь в інтернет-олімпіаді з математики та української мови та активну участь в житті школи. Цього успіху не було б, якби не старання, наполегливість, креативність їх першої вчительки - Ольги Василівни Шевчук та підтримки батьків. «Свято Букварика» стало не просто чудовим святом, а – святом маленьких талантів.

   Останній дзвінок, який право подати отримала учениця 9-го класу Олена Ковальчук і учень 1-го класу Богдан Герасимік, покликав випускників на останній урок: урок-мрію, урок-спогад, який підготувала класний керівник Неля Іонівна Процаюк, а для учнів 1-8 класів сповістила про закінчення навчання і початок чудової пори – канікул.

 

    Бібліотекар с. Золочівка                                                Р. Циганюк

 

                                                                                                                   



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь