Боремельська громада

Рівненська область

«Світлинка»  – дітям

Дата: 24.01.2018 10:40
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

    Як це чудово, що у нас, на Україні, люди так довго святкують новорічно-різдвяні свята! У кожного є достатньо часу – відвідати своїх близьких і знайомих, рідних і друзів, щоб разом поділитись тою великою радістю, яка була звіщена ангелами над вифлиємськими полями: «Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля! Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, який є Христос Господь».

   Та чи не забули ми у круговерті яскравих ялинок і феєрверків, різноманітті смачної їжі про Головну Особу Свята? Чи вміємо ділитись тою радістю з оточуючими? Чи готові подарувати посмішку засмученому, пакунок з їжею – тому хто не має, відвідати хворого, або знедоленого?

Про це та багато інших важливих речей, які будують храм нашого серця, у середу, 24 січня, розповіли  актори християнського дитячого лялькового театру «Світлинка» із міста Луцька представивши маленьким глядачам Золочівської школи та дитсадка  виставу «Головний на різдвяному святі – ХТО ВІН».  Адже Різдво, це не просто народження Святого Немовляти, а прояв Божої Любові до людей в Особі Його Сина – Спасителя світу.

Цього разу «Світлинка» завітала зі своїми друзями – молоддю церкви ЄХБ із с.Боремель, які разом з ведучими Ялинкою і Зірочкою, співали з дітками різдвяних пісень, проводили творчі конкурси і розваги та дарували подарунки.

«Подарунок це те, що ми отримуємо даром. За нього тільки дякують. Чи дякуємо ми за Божий Подарунок?  Тільки навчаючись зі скарбниці Божого Слова, ми зможемо стати вдячними, зростати слухняними, мати чисте сумління і добру волю по відношенню до інших людей» – підсумував В.Л.Фидрик, який посприяв організації та проведенню такого чудового виховного дня у школі.

   Недаремно 2018 рік проголошено в Україні роком Божого Слова.  Бо тільки вивчаючи Книгу Книг, у якій Бог залишив права і обов’язки, норми і правила, закони і поради для всіх людей на всі часи, ми зможемо стати кращими.

                  

                                      

  Бібліотекар с.Зололчівка                                                   Р.Циганюк

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь