Боремельська громада

Рівненська область

Свято весни і краси

Дата: 08.03.2018 15:42
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

8 березня учні Золочівської школи з нетерпінням чекали свої матусь, бабусь, сестричок, вчителів, щоб привітати із жіночим святом. Здавалося, цього дня, сама весна ступила на поріг школи і пішла шкільними коридорами, навчальними класами прикрашаючи все у веселкові кольори: різнокольоровими кульками, безліччю різноманітних паперових метеликів та букетиками весняних квітів. І ось весела мелодія пісні «Весна прийшла у рідний край»  та слова ведучих Вероніки Швець та Тетяни Зейкан: «Ти – жінка! Значить дуже ніжна! Ти гармонійна, дивна і п’янка, ти дуже вишукана, дивовижна… водночас і проста, і дуже стильна, і загадкова, як саме буття…»  запросили усіх на чудове свято «Ти – жінка», яке було підготовлене під керівництвом Ольги Василівни Шевчук, за допомогою класних керівників 6-9 класів – Катерини Вікторівни  Мельник, Олени Петрівни Чайковської, Олександра Миколайовича Паламарчука, Нелі Іонівни Процаюк, вчителя хімії та біології Андрія Сергійовича Шевчука, вчителів початкових класів – Оксани Віталіївни Ковалюк, Анастасії Миколаївни Ніжник та бібліотекаря.

         Учні заполонили глядачів майстерним виконанням концертних номерів. А було їх чимало! Танцювальні композиції переплітались із гуморесками, слова ведучих із піснями, поезією, присвяченої усім жінкам у залі. Вадим Андрощук, Максим Чайковський  (7 клас) і Іван Климюк (8 клас) майстерно зіграли богів Олімпу: Зевса, Гермеса, Посейдона і Юпітера, а хвилини гумору «Який Степан жінці подарунок на день 8 березня  приготував» подарували учні 9 класу – Олена Ковальчук та Валентин Токар. У ролі маленьких мушкетерів виступили  учні 1 і 2 класу: Богдан Герасимік, Дмитро Назарчук, Олексій Бондар, Денис Войцеховський  привітавши своїх однокласниць із днем весни піснею-танцем «Пора, пора, порадуємо ми сьогодні вас» та разом із Ростиком Климюком (2 клас) і Назаром Токарем (4 клас) дружно побажали гарного свята, здоров’я, удачі, усмішок багато.  У ролях Стецька і Уляни з гуморескою «Як Стецько з 8 березнем вітав» виступили учні 6 класу: Мар’яна Стрілецька  і Денис Лісовець. Майстерно зіграли  діалог кумів «Як мені мою Одарку привітати» Володимир Климюк (8 клас) та Володимир Бончковський (7 клас), інсценізацію казки «Червона шапочка» – Оксана Матвійчик та Вадим Андрощук (7 клас), сценку «Як Кузьму провчила жінка його мила» учні 9 класу – Олена Ковальчук, Анна Климчук, Валентин Токар. Та звичайно неперевершеним був виступ Палажки і Параски, в чиїх ролях виступили Володимир Бончковський та Максим Чайковський (7 клас).  Веселим водограєм лилася пісня «Весна красна» у виконанні учениць 6,7,9 класів. Сонячні вітання і найкращі побажання адресували учні-хлопці  дорогим учителям.

Мама, матусенька, ненька! Скільки тепла вміщує це слово! Скільки доброти, терпіння, любові ми отримуємо кожного дня від мами. Ніхто у світі не може так щиро любити і так легко прощати, як мати! Із привітаннями для любих матусь – віршем Сергія Рачинця «Мама»  та піснею «Щасливе дитинство» виступили учні 4 класу: Надія Швець, Анастасія Кубічек, Ольга Бончковська, Вікторія Андрощук, Назар Токар, Яна Нірода (3 клас), піснею-танцем «Мамо, я люблю, тебе» – учні 1і 6 класів. Приємним моментом свята став перегляд презентації «Ти – жінка», яку підготувала Ольга Василівна, використаши фото мам наших учнів.

Рідних бабусь – невтомних трудівниць, мудрих порадників, хранительок звичаїв і обрядів, цікавих казкарів  вітали учениці початкових класів: Катя Андрощук, Валерія Борщ, Анна Ющенко, Софія Ніколайчук, Ніна Стецюк – віршами та піснею «Люба бабусю».

Святковий концерт проминув на одному подиху. Щастя, кохання, здоров’я і родинного затишку побажала усім жінкам у залі директор школи Лариса Миколаївна Кушнірук. У веселому хороводі під мелодію пісні «Це мій рідний край»  завершилось це чудове свято. І лише квіти та сувеніри, власноруч виготовлені учнями, ще довго будуть нагадувати мамам та  бабусям про приємні хвилини святкового дня 8 березня у стінах рідної школи. Адже майже усі присутні є випускниками Золочівської школи – сільського осередка освіти і культури.

                                                                         Бібліотекар с.Золочівка Р.Циганюк



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь