Боремельська громада

Рівненська область

Ми за безпеку дорожнього руху!

Дата: 20.11.2018 09:27
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

  Тиждень безпеки дорожнього руху, що пройшов в ОЗ «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.» з 12 по 16 листопада, передбачав профілактичну роботу щодо попередження травматизму, покращення засвоєння учнями норм безпечної поведінки у процесі дорожнього руху. Упродовж тижня вчителя спланували і провели серію занять із дітьми щодо вивчення правил дорожнього руху, та правил користування транспортом.

  У рамках проведення тижня були виставки дитячих малюнків та стіннівок на тему: «Увага! Діти на дорозі!», проведений єдиний урок на тему «Безпека на дорозі – безпека життя», перегляд тематичних відеороликів.

  У середу 14 листопада відбулася зустріч з працівниками патрульної поліції на тему «Правила поведінки на дорозі», також був відзнятий відеоролик за участі дітей і вчителів та патрульної поліції «Безпечна дорога».

  На завершення тижня вчителем основ здоров’я Бойцун С.В. було проведено тематичну вікторину «Життя – це наш безцінний скарб, то ж не залиш його без барв». Тут змагалися команди учнів 9-11 класів. Під час вікторини були проведені такі конкурси: «Мозковий штурм», «Виправ помилки», «Крокодил», «Завдання всліпу», «Конкурс капітанів», «Дорожній міні-практикум», «Ерудит», на завершення учні самостійно складали пам’ятку «Безпека дорожнього руху». За підсумками вікторини журі оголосили результати: І місце посіла команда «Автолад» (10 клас), ІІ місце – «Світлофор» (11 клас), ІІІ місце – «ДАІ» (9 клас).

  А на завершення Тижня безпеки правил дорожнього руху учні провели танцювальний флешмоб «Діти на дорозі».

Результати проведеного тижня свідчать про значне покращення знань дітьми правил дорожнього руху, збагачення їх практичного досвіду, підвищення відповідальності за особисту безпеку.

  То ж безпечних нам доріг, уважних пішоходів та тактовних водіїв.

Класний керівник 10 класу

Бойцун Світлана Василівна



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь