Боремельська громада

Рівненська область

День захисника України !

Дата: 16.10.2018 16:00
Кількість переглядів: 1129

Фото без опису

Спортивно-розважальна програма «Свята Покрова»

 

  День захисника України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня в день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем українського козацтва.

  Свято Покрови було найбільшим святом для козаків. Цього дня у них відбувалися вибори нового отамана. Для нас, українців, це світо християнське і національне, це боротьба українського народу за право бути вільними, воно символізує зв’язок поколінь, невмирущих героїчних традицій нашого народу.

12 жовтня в опорному закладі «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.» відбулася спортивно-розважальна програма «Свята Покрова». Цього дня ми з вдячністю і вірою приймаємо заступництво і клопотання за нас Пресвятої Діви Марії перед Богом, згадуємо історичні події давнини і молимось за мирне небо сучасності.

  У спортивній залі школи зібрався учнівський колектив 8-11 класів. Свято розпочала ведуча Ціхоцька Марія (учениця 11 кл.) віршем «Україно, молюся за тебе!» Тут звучали розповіді про «козацьку Покрову – найдивніше з осінніх свят», що спонукало учнів замислитись над глибинною сутністю народних традицій; переконати дітей в необхідності берегти традиції, у яких втілюється самобутність українського народу.

З Днем захисника України дівчатка 8-го класу (Рацкевич Дарина, Мовчанюк Богдана, Котяй Анастасія, Колядич Наталія, Костюкевич Марія) привітали хлопчиків школи і подарували їм пісню «А ми бажаєм вам добра!».

  «Немає жодного хлопчика в школі, який би не мріяв стати мужнім, хоробрим, надійним захисником Вітчизни. Адже солдат має бути дужим, спритним, кмітливим, винахідливим. Ми маємо впевнитися, що ви для цього готові, тому влаштуємо вам випробування» - звернулася до учнів класний керівник 11-го кл. Бурмака Євгенія Миколаївна.

  Учнями 11-го класу була проведена цікава подорож у дивовижний світ чоловічої сили і краси, кмітливості і майстерності. В конкурсній програмі «Майбутній захисник» взяли участь команди хлопців 8, 9, 10 класів. Були проведені конкурси «Переправа», «Силачі», «Паперове авіа-шоу», «Швидкі сапери», «Секретний конверт», «Втеча з полону». З великим захопленням хлопці взяли участь у конкурсі «Танцювальний», де одному учаснику від команди потрібно було відтворити елементи танцю «Гопак». Танцюристи були неперевершені!

 Гучні аплодисменти були адресовані учням 11-го класу у постановці сценки «Призовна комісія». У конкурсній програмі здобула перемогу команда хлопців 9-го класу.

   Свято завершилося посмішками на обличчях, радістю в серцях учнів, що вселило надію вчителям, що в нашій школі ростуть майбутні надійні захисники Вітчизни.

Класний керівник 11-го класу

Бурмака Євгенія Миколаївна

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь