Боремельська громада

Рівненська область

Учитель мій – найкращий на Землі…

Дата: 08.10.2018 16:00
Кількість переглядів: 1298

Фото без опису 

Учитель мій – найкращий на Землі…

Восени, коли зацвітають айстри і жоржини, коли дерева вкриваються золотим багрянцем, коли у полі снує мереживо бабине літо, на Землю приходить прекрасне і неповторне свято – День Учителя, яке відзначають у першу неділю жовтня. Це свято тих, хто за будь-якої погоди приходить у клас, хто відкриває учням шляхи таємниць, вчить добру і справедливості, хто є другом і порадником у скрутну хвилину, допоможе знайти вихід із будь-якої ситуації, хто вчить мріяти, творити, літати, і імення їм – «Учитель».

  З нагоди цього прекрасного свята 4 жовтня в актовій залі опорного закладу «Малівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» зібралися освітяни Боремельської громади. В цей день навіть осінь подарувала сонячну днину, а промінчики сонця сяяли в очах учнів, які з теплотою і ніжністю вітали вчителів, дарували слова вдячності і любові, звучали прекрасні пісні у виконанні учнів Малівської ЗОШ.

  Праця вчителя – це праця людини, у якої немає вихідних. Учитель з року в рік, день у день, щогодини, щохвилини свої думки, почуття щиро віддає дітям, продовжує себе у своїх учнях. Він щодня стоїть перед прицілом десятків допитливих дитячих оченят, веде їх на вищі сходинки пізнання для підкорення нових висот. Тож подякувати педагогам за їх наполегливу працю і привітати з нагоди свята прийшли В.М.Корінь, голова Боремельської ОТГ, Н.М.Синюта, спеціаліст з питань освіти Боремельської ОТГ, Н.О.Рябонець, голова профспілки Малівської ЗОШ, які привітали  вчителів, а також нагородили кращих із кращих за сумлінну працю на освітянській ниві.

  Щирі слова привітань колегам прозвучали з уст директора опорного закладу «Малівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Г.Є.Якимович, яка порівняла працю педагога із працею лісоруба. Як сказала Галина Єрофеївна:  «Лісоруб витеcує з дерева, а учитель з маленьких безпомічних дітей  створює особистість, здатну долати труднощі і підкорювати вершини. Лісоруб йде все глибше в ліс, шукаючи цінні породи дерев, так і учитель все більше і більше  відкриває таланти, запалює у дитячих душах іскри любові, доброти, творчості».

  Зі словами вітань та цінними подарунками, які отримали навчальні та дошкільні заклади освіти громади, завітав В.Козуб, голова Демидівської РПО ВО «Батьківщина». Він пообіцяв, що і надалі його організація буде цікавитися життям навчальних закладів і допомагати їм.

  Пісні, нагороди, щирі слова привітань – усе це створило приємну атмосферу, але кульмінацією свята став виступ колективу вчителів Малівської ЗОШ, які довели, що вони не лише вміють провести цікавий урок, але й можуть заспівати гарну пісню, яка зачарує слухачів мелодійністю і майстерністю виконання.

  Свято закінчилося, але приємні спогади про нього залишаться у пам’яті освітян до наступного Дня  Учителя. А  ми, вчителі, і надалі усі свої сили і любов будемо віддавати дітям і не просто вчити, а вчити, заглядаючи у минуле, живучи сьогоденням, прокладаючи місток у майбутнє.

 

О.Чайковська, вчитель філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ступенів»

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь