Боремельська громада

Рівненська область

Україно-цвіти в любові і добрі

Дата: 26.08.2018 15:00
Кількість переглядів: 739

Україно-цвіти в любові і добрі

 

Моя Батьківщина! Як багато вкладено в це слово – це моя родина: мати, батько, братик та сестричка, це моя оселя: сонячна кімната та знайоме подвір’я, це моє мальовниче село та маленька вулиця. Україна – це наша рідна ненька! Вона у кожному з нас, у наших серцях.

З нагоди  свята  в Боремельській ОТГ було проведено чимало заходів, які   подарували кожному незабутні та приємні враження та віру у  щасливе та мирне майбутнє для нашої країни відзначення розпочалось з молебня у Свято-Покровській церкві 24 серпня с. Золочівка

 Також 24 серпня на 16 годину, народний аматорський колектив «Перевесло», на чолі з сільським головою В. Коренем на запрошення сусідів-волиняк завітали до будинку культури в с. Радомишель. Глядачі мали змогу почути віночок (нових) українських народних пісень, адже керівник колективу З. Павлік (жителька цього села) пропрацювала 25 років художнім керівником в цьому ж будинку,і знала напевне які пісні чули її односельчани. Враховуючи пору , що з полів зібраний врожай, на сцені був відтворений обряд «Обжинок», з танцями та частуваннями. А пам’ ятаючи про те, що незабаром в селі престольний празник Успіння Пресвятої Богородиці,сільський голова від імені громади подарував храму с. Радомишель саме таку ікону

25 серпня в клубі с. Малеве відбувся святковий концерт присвячений річниці Незалежності.

Свято розпочали ведучі Т. Томілович та О. Гомон. Сільський голова  звернувся до присутніх зі своїм вітальним словом ,  грошовими сертифікатами і дипломами відзначив учасників АТО за мужність та відвагу перед Батьківщиною, та деяких працівників культури, освіти , медицини за сумлінну працю та обов ‘язок. Чарували своїм співом присутніх В. Бутовська, К. Базилюк, К. Фурсяк, З. Павлік, тішили віршиками про Україну вихованці дитячого садочку «Барвінок», веселили сценкою гумористи О. Гомон та О.Томілович. На завершення  свята лунали пісні від  народного колективу «Перевесло», які згадували то про славних  козаків то про рідну землю, про кохання та подяку Богу за життя.

Свято закінчилося побажаннями , щоб  ми  всі жили в любові ,злагоді , достатку  та під мирним небом над головою.

25 серпня  урочистості  До Дня Незалежності  відбулися також в Будинку культури с. Боремель.

В центрі села, біля прапора, настоятелем Свято- Георгіївської церкви . отцем Володимиром  був проведений   молебень. Після  молебню  відбувся святковий концерт « Молюсь за тебе,Україно»

         В ході концерту присутні мали змогу насолодитися чудовими виступами учасників художньої самодіяльності Будинку культури,вихованцями ДНЗ «Малятко»,учнями Боремельського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-колегіум»

Приємним сюрпризом для усіх глядачів став виступ  народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Козацька рада», який завітав до нас із Млинова.

З вуст колективу прозвучало ряд  зворушливих, ліричних та  патріотичних пісень про нашу славну матінку Україну.

Зачаровували своїм неповторним співом  солістки із Демидівського району :Марія Довгаюк та Ольга Бондарчук. Також чудовим був виступ хореографічного колективу Боремельського НВК, який підготувала Олійник І.А.

З вітальним словом з нагоди свята звернувся до присутніх голова Боремельської сільської ради ОТГ Корінь В.М., який вручив почесні грамоти воїнам АТО та  матеріальну допомогу, а також  було нагороджено тих  жителів села, які беруть активну участь в розвитку громади. 

Зберегти Незалежність, збудувати міцну державу, зберегти, розвинути і примножити її моральні, культурні і духовні цінності – наш святий обов’язок .Шануймо себе і свою гідність, і шанованими будемо іншими.

.

 Підготували:

Завідуюча сільським клубом с. Малеве В.Бутовська

Директор БК с. Боремель Пухович О. С



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь