Боремельська громада

Рівненська область

Пришкільний табір «Юність» в дії

Дата: 13.06.2018 10:48
Кількість переглядів: 1441

Фото без опису

Пришкільний табір в дії

Як організувати літній відпочинок, щоб він залишився приємним спогадом для дітей? Як допомогти учням цікаво і змістовно провести час у пришкільному таборі, де мають поєднатися романтика нового і незвіданого, творчий пошук і мрія, відповідальність дітей та складність у виконанні завдань? Саме такі питання постали перед педагогічними працівниками опорного закладу «Малівська ЗОШ I – III ст.», що працювали у дитячому пришкільному  таборі відпочинку та оздоровлення «Юність». Адже успіх у роботі залежить від зацікавленості організаторів літнього відпочинку, їхньої енергії, наполегливості, любові до дітей, а також уміння підтримувати ініціативу та спонукати до самостійних дій своїх вихованців, організувати творчі колективні справи, бути порадником і цікавою людиною.

Щоб табір почав працювати, були створенні всі умови для його роботи. В цьому році в ньому відпочивало та оздоровлювалося 70 дітей. З великим задоволенням поспішали сюди учні 1-8 класів, адже на них чекають походи, екскурсії, конкурси, ігри, квести, інсценізації, розваги, змагання тощо. Кожен день роботи табору мав свою тему, свою назву та розпочинався з ранкової зарядки, яка проводилася із використанням різноманітних ігрових елементів. Чимало часу приділялося впровадженню здоров’язберігаючих технологій під час проведення різноманітних змагань, турнірів, конкурсів, естафет. Дітям у доступній та цікавій формі подавалися знання щодо правильної організації і із самостійних занять спортом, організації здорового способу життя, раціонального харчування.

Креативності та оригінальності від дитячих ідей не було меж під час конкурсів «Містер та Міс Малівщини 2018», «Актор 2018», «Піратських вечірок», різноманітних тематичних днів та квестів. Також учасники табору мали змогу відвідати міста Луцьк (Замок Люберта), Рівне (зоопарк), Острог (Національний університет Острозька академія, замок Острозьких), с.Колодяжне (музей-садиба Лесі Українки).

Приємно, що про дитяче дозвілля турбується і місцева влада. Бо саме за кошти, виділені Боремельською сільською радою, і було організовано пришкільні табори у громаді. А з ініціативи голови громади Кореня В.М. було придбано подарунки та призи до Дня захисту дітей.

Дитячий табір відпочинку «Юність» дав можливість дітям не лише відпочити, зняти фізичні та психологічні навантаження, а й створити нові умови для збагачення соціального досвіду дітей, отримання ними нових знань і вмінь, урізноманітнив дозвілля дітей, зробив їхнє життя веселим, цікавим та змістовним.

Керівник табору відпочинку «Юність»

опорного закладу «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.»

Переведенцева М.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь