Боремельська громада

Рівненська область

5 квітня до Боремельського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-колегіум» завітали гості з «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і гравець рівненської софтбольної команди «Західний вогонь», майстер спорту Украї

Дата: 05.04.2018 17:00
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

Перед тим як розпочати розминку в шкільному спортзалі, діти мали змогу почути розповідь про софтбол з уст Анастасії Кратюк. Спортсменка намагалася зацікавити учнів досить незвичним для них видом спорту. Вона захоплююче розповіла їм про специфіку софтболу, основні правила цієї гри, свою участь у змаганнях.

Фото без описуПід час розминки діти старанно повторювали всі вправи, адже не кожного дня розминку проводить чемпіон. Потім почалося найцікавіше - всі бажаючі мали змогу потримати в руках спорядження і спробувати пограти в софтбол.

Фото без описуБадьорість, радісні посмішки та море позитивних емоцій - ось наслідки «Розминки від чемпіона», що відбулась напередодні Всесвітнього дня здоров’я.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь