Боремельська громада

Рівненська область

Проєкти рішень №22 «ПРОЄКТИ рішень ДВАДЦЯТЬ ДРУГОЇ сесії»

Кількість переглядів: 43
Скликання: 8 Скликання
Сесія: 22 Cесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 18.08.2023
Номер документу: 22
Назва документу: ПРОЄКТИ рішень ДВАДЦЯТЬ ДРУГОЇ сесії
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до бюджету Боремельської сільської територіальної громади на 2023 рік 17516000000 (код бюджету) (0.06 МБ)
  2. Додаток 1 (0.05 МБ)
  3. Додаток 2 (0.02 МБ)
  4. Додаток 3 (0.02 МБ)
  5. Про затвердження порядку денного 22 сесії 8 скликання Боремельської сільської ради (0.03 МБ)
  6. Про створення ботанічних пам’яток природи місцевого значення «Шибинська липа» і «Столітня верба», а також геологічної пам’ятки природи місцевого значення «Боремельські яри» (0.06 МБ)
  7. Про внесення змін до рішення сесії Боремельської сільської ради №714 від 06.12.2019 року «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки» (0.04 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Єрмоленко Є.К. (0.02 МБ)
  9. Про надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Крупко О.А. (0.04 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) (0.04 МБ)
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) 1/3 земельної частки паю (0.04 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Кашпруку І.Т. (0.04 МБ)
  13. Про розірвання договорів оренди на не витребувані (нерозподілені) земельні частки (паї), які перебувають в оренді ТзОВ «Добрий Урожай) (0.02 МБ)
  14. Про виділення земельної частки паю в натурі на місцевості згідно рішення суду (0.04 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду ФГ «Зоря» на 49 (сорок дев’ять) років земельної ділянки (0.02 МБ)
  16. Про надання в оренду ТзОВ «Полісся-Будресурс» не розподілених (не витребуваних) земельних часток (паїв) на території Боремельської сільської ради (0.03 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що підлягає продажу права оренди на земельних торгах (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь