Боремельська громада

Рівненська область

Проєкти рішень №9 «Проєкти рішень ДЕВ'ЯТОЇ сесії»

Кількість переглядів: 244
Скликання: 8 Скликання
Сесія: 9 Сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 26.11.2021
Номер документу: 9
Назва документу: Проєкти рішень ДЕВ'ЯТОЇ сесії
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження порядку денного 9 сесії 8 скликання Боремельської сільської ради (0.03 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення сесії Боремельської сільської ради №416 від 07.12.2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки учаснику АТО гр.Гомону І.М. (0.04 МБ)
  3. Про внесення змін до рішення сесії Боремельської сільської ради №1074 від 20.11.2020 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки гр. Палюх А.Д., для ведення ОСГ» (0.04 МБ)
  4. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ОЖБ гр. Семенюк Д.П. (0.02 МБ)
  5. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Бутовській В.Д. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  6. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Велесюку А.І. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Велесюк А.М. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  8. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Велесюку В.І. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Вівсянник О.М. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  10. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Коханюк Л.Б. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Лелікову О.А. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  12. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Ліщуку О.П. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Ніроді Р.В. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Стецюк І.А. для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  15. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Циганюку А.О., для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр.Циганюк М.О., для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності (0.02 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Велесюк А.М. та передачу земельної ділянки у власність. (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вознюку В.В. та передачу земельної ділянки у власність. (0.02 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пігаль Г.Є. та передачу земельної ділянки у власність. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сикліцкої М.О. та передачу земельної ділянки у власність. (0.02 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність. (0.02 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Харкевичу С.Ф. та передачу земельної ділянки у власність. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості). (0.02 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.02 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). (0.02 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (0.02 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки гр. Бадардіновій Л.О. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки гр. Вівчарук Т.В. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки гр. Дишкант Л.В. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки гр. Кашпруку В.Р. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки гр. Кашпрук Г.П. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки гр. Климюк В.В. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельних ділянок гр. Коханюку Р.Я. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельних ділянок гр. Кротік Н.Г. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельних ділянок гр. Кротіку П.В. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельної ділянки гр. Токар В.А. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безкоштовно у власність земельних ділянок гр. Турлюку І.П. для ведення ОСГ (0.04 МБ)
  40. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (0.04 МБ)
  41. Про припинення права користування земельними ділянками (0.02 МБ)
  42. Про припинення права користування земельними ділянками (0.02 МБ)
  43. Про припинення права користування земельними ділянками (0.02 МБ)
  44. Про припинення права користування земельними ділянками (0.02 МБ)
  45. Про припинення права користування земельними ділянками (0.02 МБ)
  46. Про припинення права користування земельними ділянками (0.02 МБ)
  47. Про припинення права користування земельними ділянками (0.02 МБ)
  48. Про припинення права користування земельними ділянками (0.02 МБ)
  49. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Мисюрині П.М. (0.04 МБ)
  50. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) спадкоємцю гр. Пилипюку П.М. (0.04 МБ)
  51. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ДП «Млинівський лісгосп» (0.02 МБ)
  52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки Базилюку С.О. (0.02 МБ)
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки Канюк М.М. (0.02 МБ)
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки Кондратюк О.П. (0.02 МБ)
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки Котяю М.Є. (0.02 МБ)
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки Котяй М.П. (0.02 МБ)
  57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки Міщук Б.А. (0.02 МБ)
  58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки Харчук Р.Я. (0.02 МБ)
  59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки Шпак Н.С. (0.02 МБ)
  60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки Ярмолич С.В. (0.02 МБ)
  61. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Одарчук Л.М. (0.04 МБ)
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду Загоруйку В.Л. на 49 (сорок дев’ять) років земельної ділянки (0.02 МБ)
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Рівнеобленерго» на 49 (сорок дев’ять) років (0.02 МБ)
  64. Про встановлення на облік (чергу) гр. Кошманюк М.В., для виділення земельної ділянки (0.02 МБ)
  65. Про встановлення на облік (чергу) гр. Недашківський Ю.В., для виділення земельної ділянки (0.02 МБ)
  66. Про затвердження Плану роботи Боремельської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік. (0.02 МБ)
  67. Про затвердження проектів землеустрою та надання земельних ділянок безоплатно у власність гр.Вознюку В.В., для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  68. Про затвердження проекту землеустрою та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки (0.03 МБ)
  69. Про затвердження проекту землеустрою та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки (0.03 МБ)
  70. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад та схвалення проектів договорів про співробітництво (0.02 МБ)
  71. Додаток 1 (4.41 МБ)
  72. Додаток 2 (0.03 МБ)
  73. Додаток 3 (0.03 МБ)
  74. ДОДАТОК 4 (0.02 МБ)
  75. ДОДАТОК 5 (4.14 МБ)
  76. ДОДАТОК 6 (0.03 МБ)
  77. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг (0.02 МБ)
  78. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТКИ (0.04 МБ)
  79. ІНФОРМАЦІЙНІ КАРТКИ (1.01 МБ)
  80. Про зміни до бюджету Боремельської сільської територіальної громади на 2021 рік 17516000000 (код бюджету) (0.06 МБ)
  81. ДОДАТОК 1 (0.02 МБ)
  82. ДОДАТОК 2 (0.04 МБ)
  83. ДОДАТОК 3 (0.02 МБ)
  84. ДОДАТОК 4 (0.01 МБ)
  85. ДОДАТОК 5 (0.01 МБ)
  86. ДОДАТОК 6 (0.01 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь